Доставка и плащане

ОСТАВКА

I. Доставка

Доставка от 5.80 лв  до офис на Еконт. Таксуването на доставка е обвързано с населеното място, до което се доставя. Работим с фирма "Еконт", за доставка до личен адрес - доставката се оскъпява! 

II. Срок на доставка

Обикновена доставка - в срок до 2 работни дни от момента на регистриране на поръчката.

 

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III. Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии, да не са носени, прани или гладени/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон 0988250364 за уточнение на последващите процедури.

Чл. 57. (Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., нов - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Разпоредбите на чл. 50 - 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори: - за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по следния начин:

•    С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.